BUILD TOP LUX

Кои сме ние?

Билд Топ Лукс ООД е компания основана през 2011 г. с цел инвестиции в недвижими имоти. Ние работим с утвърдени специалисти – проектанти, архитекти, инженери и техници – с дългогодишен опит в своя бранш.Имаме готовността да работим по световни стандарти; да надхвърляме очакванията на клиента и обществото; да се позиционираме в най-високия сегмент на пазара на недвижими имоти. Компанията реализира жилищни и административни комплекси. Лоялните клиенти се умножават благодарение на неизменно високото качество и безусловното придържане към етични бизнес практики.

Във всеки етап от нашата работа се водим от принципите на добрата работна етика, прозрачност и висок професионализъм.

Нашата мисия

Нашата мисия е да създаваме комфортно и луксозно място живеене. Прилагайки иновациите в строителството, ние се стремим да отговорим на нуждите на съвременния човек както по отношение на стандарта на живот, така и по отношение икономичното използване на ресурсите.

Целта ни е да разбираме нуждите на хората, като им предоставяме функционален дом, в който те се чустват спокойни и сигурни.

 

Домът е там, където е сърцето.”

Плиний Стари

Какво правим?

Инвестиции

В европейските столици се открояват емблематични сгради, които стават обект на търсене от ценителите. Те създават културния, архитектурен вид на града. „Билд Топ Лукс“ се стреми да създава този облик. Предмет на инвестиционно търсене са само топ локации, в атрактивни райони, в които компанията твори нови измерения на модерното и класическото, за да предаде на гр. София един нов, по-добър вид.Конструкцията на сградите се проектира и изгражда така, че да устои на времето, а фасадите се отличават с непреходна визия. „Билд Топ Лукс“ е гаранция за качество, марка за лукс. Влаганите материали са съобразени с достиженията на времето, иновативните технологии, с поглед в бъдещето, допринасят за удобството на ползвателите. Партньори в тези процеси са утвърдени професионалисти, които споделят същите ценности и разбиране, че качеството на живота се измерва в неограничените възможности на човешкото въображение.

Поддръжка

Една сграда не се изчерпва само с построяването. Много по-съществено от материята е животът и по-осезаемо от материалите е обитаването. Собствениците на един жилищен комплекс придават цвета на сградата и внасят своя отпечатък върху нея. Видът и поддръжката на сградата говорят за нейните собственици. Поддръжката на общите части на сградите на „Билд Топ Лукс“ отразява цялостната концепция на самата компания – удобство, лукс, удовлетвореност на клиента. По тази причина услугите, които се предлагат са съобразени с местоположението, вида, големината на сградата и изискванията на потребителите.Част от принципите на предлаганата поддръжка са: бързина при реакция, превенция спрямо аварии, безкомпромисна чистота, уют и сигурност, които се осигуряват от приветлив и отзивчив персонал. Клиентите на комплексите на „Билд Топ Лукс“ могат да разчитат на адекватност между качеството на самия имот и нивото на последващото обслужване. Отношението към всеки проект на компанията е индивидуално, вдъхновено от изискванията на клиента и стремежът да се надскочат и най-смелите очаквания.

Екип

В Билд Топ Лукс ООД работят високо квалифицирани специалисти, притежаващи съответния образователен ценз, необходимите умения и опит, благодарение на което се реализира и качеството на предлаганите услуги. Служителите непрекъснато повишават квалификацията си чрез обучения и семинари. Управител е Марин Русев.

Партньори