Апартамент В1

  • ул. „Червена стена“ 7-9, София, България
  • 135,73 кв.м.
  • 1 300 EUR / Месец
  • 1 Етаж

София Лъкшъри Резиденс е жилищна сграда, поставяща нов стандарт в най-високия клас недвижими имоти. Ситуирана в една от най-престижните зони на гр.София- район Лозенец, сградата предлага всички удобства, определящи перфектната локация в близост до основни пътни артерии, метростанция и обществено обслужващи обекти, съчетани с тишина, уют и спокойствие.

Проектът се отличава с безупречна функционална схема, елегантна и непреходна визия, висоскачествени материали и технологии, както и прецизно изпълнение с внимание към всеки детайл. В сградата се предлагат следните удобства: ежедневно почистване на общите части, поддръжка на зелените площи, денонощна жива охрана, техническа поддръжка на общите части, рецепция.

Предлагаме на вниманието Ви апартамент В-1 , разположен на 1-ви жилищен етаж, с едно паркомясто, разположено в сутерена на сградата. Изложение: северо-запад. Разпределение: просторна дневна с кухненски бокс, две спални, едната от които е с прилежаща баня, още една баня и мокро помещение. Застроена площ 121 кв.м + 15 кв.м общичасти. Отоплението е с ТЕЦ. Апартаментът е с климатизация. Предлага се без обзавеждане.

 

Снимки и чертежи

виж на картата

Апартамент В1

Изтегли в PDF

Изпрати запитване