Магазин 1

nitrogen poker София Лъкшъри Резиденс е жилищна сграда, поставяща нов стандарт в най-високия клас недвижими имоти. Ситуирана в една от най-престижните зони на гр.София- район Лозенец, сградата предлага всички удобства, определящи перфектната локация в близост до основни пътни артерии, метростанция и обществено обслужващи обекти, съчетани с тишина, уют и спокойствие.

http://architecturephilly.com/22-cat/casino_31.html Проектът се отличава с безупречна функционална схема, елегантна и непреходна визия, висоскачествени материали и технологии, както и прецизно изпълнение с внимание към всеки детайл. В сградата се предлагат следните удобства: ежедневно почистване на общите части, поддръжка на зелените площи, денонощна жива охрана, техническа поддръжка на общите части, рецепция.

Предлагаме на вниманието Ви Магазин 2, разположен на партерния етаж на сградата, с лице 12м към ул.“Червена стена“. Магазинът се състои от основно помещение с площ от 74 кв.м, склад и WC. Застроената площ е 98,02 кв.м. Предлага се без обзавеждане

 

Снимки и чертежи

виж на картата

Магазин 1

Изтегли в PDF

Изпрати запитване